topbar

Leipomo


Ensimmäiset Rieskat leivottiin jo vuonna 1927. 
Rieskavalikoimaan kuuluu mm. Ohra-, Peruna-, Kaura- ja Valkosipulirieska.
Reseptit ovat säilyneet samana ja perinteitä olemme vaalineet huolella.
Räihän Ohrarieska on kuitupitoinen ja se on maidoton, hiivaton ja laktoositon.
Kuumanveenleipä on Räihän perinneleipä.
Se on imelletty eli hiukan makea leipä, mausteena käytetään mm. siirappia ja fenkolia.

Leivomme ammattitaidolla kaikki leipomo- ja konditoriatuotteet.
Tilauskonditoriasta voit tilata kaiken tarvitsemasi juhliisi kuten esimerkiksi voileipäkakut, täytekakut ja pikkuleivät.

Bakery

Connected to Rieskapaikka there is The Bakery of Räihä wich has operated since 1963 making all bakery products with sense of traditoin a nd proffessional skills.
The most famous product of our bakery is unleavened bread made out of barley, genuine and traditional bread of Lapland.