Kahvila-Ravintola

Oli nälkä iso tai pieni, Rieskapaikka auttaa

Rieskapaikalle on aina ilo pysähtyä kahville ja lounaalle. Ravintolamme sata asiakaspaikkaa mahdollistavat isommatkin tilaisuudet – keittiöstämme saat luonnollisesti niihin kaiken tarpeellisen. Järjestämme tilauksesta myös ryhmille ruoka-, kahvi- ja aamupalatarjoilut.

Ravintola

Olisiko lounaan paikka?
Lounas sisältää kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa, monipuolisen salaattipöydän, tuoreet oman leipomon leivät, perinteiset ruokajuomat, jälkiruoan sekä kahvin/teen. 100-paikkaisessa ravintolassamme on A-oikeudet, ja kesäisin matkaajia palvelee aurinkoinen terassi.
Meille on ilo poiketa ympäri vuoden.

Rieskapaikan ravintolan Oivahymy.fi – valvontatiedot TÄSTÄ LINKISTÄKatso viikon lounaslista

Kahvila

Kahvikupillinen pitää matkaajan mielen terävänä tien päällä. Mikäpä maistuisi paremmin kuuman kupillisen kanssa kuin omassa leipomossa valmistetut leivät ja leivonnaiset?
Tarjolla on muun muassa Räihän legendaarisesta Rieskasta valmistettuja täytettyjä leipiä sekä tuoreita makeita kahvileipiä tietenkin omasta leipomostamme.
Meiltä löydät ratkaisut niin makean kuin suolaisen nälkään.

Scanburger

Suomessa on yli sata Scanburgeria ja yksi niistä sijaitsee Rieskapaikan yhteydessä.
Kun maku ja koko ratkaisee, silloin kannattaa poiketa tutustumaan monipuoliseen tarjontaan, josta löydät niin burgerit, kebabit kuin monenmoista pikkupurtavaakin.
Voit myös tuunata ateriasi esimerkiksi isommilla ranskalaisilla tai extrapekonilla.
Scanburgerin parilat ovat kuumana maanantaista lauantaihin klo 11 alkaen.

Palvelemme myös ryhmiä ja muita tilausasiakkaita

Tiesithän, että järjestämme ryhmille ruoka-, kahvi- ja aamupalatarjoiluja? Tämän lisäksi valmistamme upeat kakut erilaisiin tilaisuuksiin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää