Rieskapaikka

Resepti täydelliseen taukopaikkaan löytyy täältä

Rieskapaikka on Tervolassa sijaitseva kahvila-ravintola, joka tarjoaa matkaajille hiukopalaa sekä majoituspalveluja. Maankuulujen Räihän Rieskojen lisäksi leipomomyymälästä löydät myös monipuolisen valikoiman muita leipiä ja leivonnaisia.

Elämys Kemin ja Rovaniemen välillä

Tauko matkan varrella voi olla myös elämys.
Näin uskotaan Nelostien varrella, Rieskapaikassa, jossa herätään aamuvarhain paistamaan kuuluisia perinnerieskoja. Leipien lisäksi kahvipöydälle katetaan myös itsevalmistetut munkit, viinerit sekä muut makeat ja suolaiset herkut.
Leipomotuotteiden ja ravintolapalveluiden lisäksi Rieskapaikka tarjoaa matkaajille myös tasokasta mökkimajoitusta. Kaikissa mökeissämme on saunan lisäksi wc:t, suihkut, minikeittiöt ja televisiot.
Rieskapaikan piha-alueelta löytyvät sähköautojen latauspiste sekä polttoaineet menopeliin.

Rieskapaikan aukioloajat

Maanantai - Torstai
8 - 18
Perjantai - Lauantai
8 - 20
Sunnuntai
10-17

Kahvila-Ravintola

Kun olet tien päällä, sinun ei silti tarvitse tinkiä ruoan laadusta. Rieskapaikan lounas on aitoa kotiruokaa moneen eri makuun.

Lue lisää

Räihän leipomon leipomomyymälä

Kolmannessa polvessa leivottujen rieskojen sekä muiden suosikkileipien lisäksi leipomomyymälästämme löydät niin munkit, viinerit kuin muutkin makeat herkut.

Lue lisää

Laadukas mökkimajoitus

Tiesitkö, että Rieskapaikassa on tarjolla tasokasta mökkimajoitusta noin 20 henkilölle? Mökeissä voi viihtyä useammankin yön.

Lue lisää