Rieskapaikka

Resepti täydelliseen taukopaikkaan löytyy täältä

Rieskapaikka on Tervolassa sijaitseva kahvila-ravintola, joka tarjoaa matkaajille hiukopalaa sekä majoituspalveluja. Maankuulujen Räihän Rieskojen lisäksi leipomomyymälästä löydät myös monipuolisen valikoiman muita leipiä ja leivonnaisia.

Elämys Kemin ja Rovaniemen välillä

Tauko matkan varrella voi olla myös elämys. Näin uskotaan nelostien varrella, Rieskapaikassa, jossa herätään aamuvarhain paistamaan kuuluisia perinnerieskoja. Leipien lisäksi kahvipöydälle katetaan toiveiden mukaan myös itsevalmistetut munkit, viinerit, täytekakut sekä muut makeat ja suolaiset herkut. Leipomotuotteiden ja lounaan lisäksi Rieskapaikka tarjoaa matkaajille myös tasokasta mökkimajoitusta. Kaikissa mökeissämme on saunan lisäksi wc:t, suihkut, minikeittiöt ja televisiot.

Rieskapaikan aukioloajat

Maanantai-Torstai
8-19
Perjantai-Lauantai
8-21
Sunnuntai
10-19

Kahvila-Ravintola

Kun olet tien päällä, sinun ei silti tarvitse tinkiä ruoan laadusta. Rieskapaikan lounas on aitoa kotiruokaa moneen eri makuun.

Lue lisää

Räihän leipomon leipomomyymälä

Kolmannessa polvessa leivottujen rieskojen lisäksi leipomomyymälästämme löydät niin munkit, viinerit kuin kakut ja sämpylätkin.

Lue lisää

Laadukas mökkimajoitus

Tiesitkö, että Rieskapaikassa on tarjolla tasokasta mökkimajoitusta noin 20 henkilölle? Mökeissä voi viihtyä useammankin yön.

Lue lisää